Accommodatie

Romantisch verblijf…

Vakantiehuis Erve Kotten ligt in een coulisselandschap wat vooral bestaat uit bossen, beekjes en weilanden. Dit prachtige gebied is in de jaren weinig veranderd en ziet er nog steeds hetzelfde uit als 100 jaar geleden.

Vakantiehuis Erve Kotten hoort bij de naastgelegen boerderij en was vroeger een stal. Na een rigoureuze verbouwing is er een grote ruimte gecreëerd om te eten en slapen. Het houten gebinte en de houten vloer vormen een prachtige basis in combinatie met de luxe keuken en schouw.

Dit heerlijke vakantiehuis ligt in De Achterhoek en dit gebied staat vooral bekend om haar vele fietsroutes. Het leuke van een fietstocht in deze omgeving is dat er onderweg veel rustpunten zijn, zoals bij de boer, bij een theehuis of bij een wijngaard.

En als je meer van wandelen houdt dan kun je hier je hartje zeker ophalen. Je kunt zelfs een georganiseerde tocht maken met een gids die je alle bijzonderheden van de omgeving zal laten zien.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Gelderland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?