Accommodatie

Romantisch overnachten…

Vakantiehuis Faakersee is een nieuwbouw chalet en authentiek Oostenrijks ingericht. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht en kun je genieten van de rust en de ruimte.

Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde heb je zicht op de adembenemende Mittagskogel-berg. Hier kun je in de zomer heerlijke wandelingen maken én in de winter kun je genieten van het skigebied van de Gerlitzen.

Bij het huren van Vakantiehuis Faakersee heb je, samen met de bewoners van nog een aantal huizen in de buurt, toegang tot een privé strand aan de Faakersee. Het strandbad is zeer fraai gelegen en met de fiets is het in enkele minuten te bereiken.

De Faakersee is ook het schoonste meer van Oostenrijk omdat er geen motorboten in het meer mogen (m.u.v. van de reddingsdiensten). Je zwemt eigenlijk gewoon in gesmolten sneeuw wat via de bergen het meer instroomt.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Karinthië

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?