Accommodatie

Bijzonder vakantiehuis…

Vakantiehuis Gîte La Folie is het gehele jaar door te boeken door de aanwezige heerlijke kachel. Deze houdt het romantische vakantiehuis tijdens de koudere dagen lekker warm.

In de directe omgeving van deze heerlijke Gîte hoef je je geen moment te vervelen. Zo zijn er in de zomermaanden bijna in ieder dorp eigen festiviteiten te vinden. Zo zijn er diverse eetmarkten, rommelmarkten en festivals.

De sportieveling onder ons kan zich hier in de omgeving prima uitleven. Verken de omgeving met de fiets, stap in de kano, ga lekker zwemmen of drink een drankje op een fijn terras!

Een bijzonder dingetje tijdens je verblijf in Vakantiehuis Gîte La Folie zijn de grote roofvogels die de eigenaar als valkenier in zijn bezit heeft.

Villa For You geeft je de volgende tip: “Vraag om uitleg over de diverse roofvogels die de eigenaar in bezit heeft. Het zijn werkelijk prachtige vogels en erg imposant!”

Hoe leuk is dat? 🙂

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Lot-et-Garonne

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?