Accommodatie

Knus & gezellig

Vakantiehuis Het Melkhuisje is ideaal voor twee personen of een jong gezin. De sfeer is warm & kleurrijk met een Ibiza-inrichting. Zowel binnen als buiten op het terras kun je heerlijk genieten van een vers gezette Nespresso en eindeloos tafelen.

De omgeving rondom Vakantiehuis Het Melkhuisje leent zich perfect om de Noord-Hollandse Kust te ontdekken. Schoorl is een uniek dorp met de fijnste terrassen, restaurants en natuur. Zowel cultuur – als natuurliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken. Vanaf het bezoekerscentrum vertrekken er prachtige wandelingen door de Schoorlse duinen, heidevelden en dichte bossen. ‘t Klimduin is bij uitstek het grootste zandparadijs voor kinderen.

Vanuit Schoorl zijn steden als Alkmaar, Den Helder en Haarlem goed aan te rijden en zeker de moeite waard om een dagje te winkelen, musea te bezoeken of rond te dwalen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?