Accommodatie

Een groot avontuur….

Een verblijf in Vakantiehuis Heydehuis 2-4 zal je altijd bijblijven want vervelen hoef je je hier geen moment. Op dit gezellige vakantiepark Sandberghe in Noord-Brabant is er van alles te doen voor jong en oud.

Er is een buitenzwembad, een sauna, meerdere speeltuinen, een jeu de boule baan, een reuzeschaakbord, verschillende parkdieren, een animatieteam en “de Huyskamer” waar jij en je kinderen het optimale vakantiegevoel kunnen ervaren. Een unieke overnachting was nog nooit zo leuk in dit heerlijke houten vakantiehuis.

De verschillende Heydehuisjes liggen op Het Heydeveld waar ook een 4-persoons barrel sauna staat. Deze kun je op een gewenst tijdstip tegen een kleine vergoeding reserveren bij de receptie.

Ook de omgeving van Vakantiehuis Heydehuis 2-4 is de moeite waard. Je kunt een fiets huren of je te voet door de bosrijke omgeving van natuurgebied de Maashorst met de prachtige stuifduinen van Bedaf begeven.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Brabant

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?