Accommodatie

Voor de echte natuurgenieters…

Vakantiehuis Hof van Strijbeek ligt aan de Strijbeekse Heide. Dit uitzonderlijk mooie en rustige natuurgebied ligt ten zuiden van Breda, op de grens met België. Het bestaat uit bossen, heide en vennen en wordt omringd door akkers, weilanden en andere natuurgebieden zoals de Markvallei.

Dit is een prachtige omgeving om eindeloos te wandelen en te fietsen. Op en langs de Strijbeekse Heide zijn diverse wandelroutes uitgezet waaronder het Grenslandpad en de Smokkelaarsroute.

Heb je even genoeg rust gehad dan ligt de gezellige bourgondische stad Breda of het bruisende Ginneken op ongeveer 10 kilometer en het Belgische Hoogstraten ligt op 12 kilometer afstand van Vakantiehuis Hof van Strijbeek gelegen.

Dus voor een ieder wat te wensen. Naast dat het bedlinnen en de handdoeken klaar liggen kun je ook ontbijt reserveren voor in je huisje. Laat je maar eens lekker verwennen.

♥ Ontdek, Bewonder & Geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Brabant

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?