Accommodatie

Licht en luxe…

Het prachtige vakantiehuis Casa Milos bestaat uit 2 luxe slaapkamers, een complete keuken, 2 badkamers (binnen én buiten) en een heerlijke buitenruimte van meer dan 70m2. Op deze zonnige plek staan comfortabele ligstoelen en kun je aan de gezellige eettafel heerlijk dineren.

Vanuit de binnenplaats heb je een mooi en rustig uitzicht op de velden, de droge rivier onder het huis en op de zee aan de horizon. Romantiek ten top!

Casa Milos ligt op ongeveer 2,5 km afstand van Apollonia, een van de beroemdste traditionele dorpen van Milos. Dit prachtige dorp staat vooral bekend om zijn heerlijke restaurants, gezellige cafés en zijn gemoedelijke sfeer.

Op korte afstand van het vakantiehuis liggen de noordelijke stranden van Milos. Dit wordt vooral een vakantie van rust, ruimte & romanriek.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Griekenland

Provincie

Milos

Aantal Personen

2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?