Accommodatie

Prachtige plek, prachtig huis…

Vakantiehuis Orgnac is 1 van de 8 luxe huizen die gebouwd is met stenen van de ruïnes van oude gebouwen die in het verleden behoorde tot boerenfamilies. De prachtige vakantiehuizen zijn terrasvormig gebouwd op verschillende niveaus en zijn allemaal verschillend ingericht.

Tot een paar jaar terug was deze plek verlaten en stonden er alleen vervallen huizen. Na een grondige restauratie van maar liefst 7 jaar is Domaine la Vallée sur Cèze geworden tot wat het nu is: een vakantiedomein voor liefhebbers van rust, natuur, comfort en ontspanning.

Vakantiehuis Orgnac ligt tussen de Provence en de Ardèche in en heeft hierdoor heel veel zonne-uren. En er is in de omgeving zoveel moois te zien, denk aan la Roque sur Cèze, het middeleeuwse stadje Uzès, l’Aven d’Orgnac, de historische Pont du Gard en Avignon.

1 ding is zeker; hier hoef je je geen moment te vervelen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Languedoc-Roussillon

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?