Accommodatie

Zo typisch Frans…

Via een landelijke weg en de oprijlaan komt je bij de toegangspoort van Vakantiehuis Plan de la Tour 1498 waar links van de villa de wijnvelden liggen.

De romantische villa biedt je een 100% privacy vakantie want het ligt op een groot terrein van 7400m² met een mooi groot gazon aan de achterkant van het huis.

Een vakantie in Vakantiehuis Plan de la Tour 1498 is alleen maar genieten maar ook de omgeving is absoluut de moeite waard.

Zo vind je op ca 2 km afstand het Provençaalse dorp Le Plan de la Tour. Dit kleine, gezellige en authentieke dorp is omgeven door wijngaarden en dennen- en eikenbossen.

Le Plan de la Tour is gelegen in het hart van de Maures-massief en wordt omringd door natuurschoon en bossen waar het heerlijk wandelen is. Het vertier van het strand en het bruisende leven vind je op korte afstand in Saint Tropez, Sainte Maxime, Grimaud & Ramatuelle. Allemaal stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?