Accommodatie

Provençaalse sfeer…

Vakantiehuis Plascassier 1982 ligt op slechts 2 minuten loopafstand van het dorpje Plasscassier. In dit charmante dorp vind je een bakker waar je in ieder geval in de ochtend je croissantjes en stokbrood kunt halen.

Een klein stukje verder ligt het romantische dorp Valbonne met veel restaurants, cafés, winkels en boetieks. Ook worden hier de de lokale markten en evenementen georganiseerd.

Bij het zwembad van Vakantiehuis Plascassier 1982 kun je de hele dag van de zon genieten in de heerlijke ligstoelen die er staan. En omdat de zon erg veel schijnt in dit gedeelte van Frankrijk is het fantastisch om echt buiten te leven.

Zo heeft het pool house een koelkast, oven, vaatwasser en een complete set van servies, glazen en keukengerei. Het enige wat je nog moet doen is de BBQ aansteken.

Helemaal niet verkeerd toch?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?