Accommodatie

Dichtbij het strand…

Vakantiehuis Ridderstee Luxe 8 ligt op nog géén kilometer van het strand, de Noordzee, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. Deze plek is echt het walhalla voor iedere watersporter.

Alle vakantiewoningen staan in een rustige, natuurlijke omgeving met prachtige oude bomen en mooi aangelegde waterpartijen. Naast het kleinschalige Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin ligt Vakantiepark de Klepperstee.

Waar je op Ridderstee kunt genieten van de rust en de ruimte, kun je op Vakantiepark Klepperstee genieten van het animatieteam, de speeltuinen en de natuurlijke zwemvijver. Hoe leuk is dat?

En binnen 10 minuten, vanuit Vakantiehuis Ridderstee Luxe 8, ben je bij het Grevelingenmeer waar de fanatieke watersporter naar hartenlust kan surfen, suppen en zeilen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zuid-Holland

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?