Ga naar de vorige pagina

Accommodatie

Helemaal nieuw….

Vakantiehuis Strandplevier – Park Waterdunen ligt ook letterlijk in het natuurgebied Waterdunen. Dit unieke natuurgebied is een icoon voor Zeeland.

Omdat natuurgebied Waterdunen een deltawerk is bewijst Zeeland hiermee dat ze op de dag van vandaag anders met water omgaat.

Natuurgebied Waterdunen is met haar slikken, schorren, platen en ondiep water een belangrijk tankstation voor vogels en een kraamkamer voor vis. Helaas zijn honden in dit gebied niet toegestaan máár wel op het strand :-).

Hier zijn ze zelfs het héle jaar door welkom mits ze aangelijnd zijn.

Vakantiehuis Strandplevier – Park Waterdunen ligt op 20 minuten rijden van de Belgische grens. Hierdoor kun je gemakkelijk leuke uitstapjes maken naar de diverse gezellige Belgische steden.

Geniet van de romantiek in Brugge, van de luxe winkels in Knokke en de talrijke historische monumenten en terrasjes in Antwerpen.

Op Molecaten Park Waterdunen vind je ook Vakantiehuis Tureluur – Park Waterdunen voor 6 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Aantal Personen

2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?