Accommodatie

Knus met brocante…..

Vakantiehuis The Old Cottage is een uniek vakantiehuis waar je binnen een geheel oude Engelse stijl aantreft, gecombineerd met het hedendaagse comfort. De woning beschikt zelfs over een “bruidssuite” met een prachtig eigen ligbad.

Een beschut privé terras en de royale tuin maken het geheel af. In deze landelijke omgeving geniet je van de rust en ruimte. Vanuit hier zijn gemakkelijk vele wandel- en fietstochten te ondernemen door de landelijke omgeving. Bijzonder aan te bevelen is de Maashorst, in dit unieke natuurgebied komt dankzij aardbreuken grondwater aan de oppervlakte wat zorgt voor een bijzondere natuur.

Vakantiehuis The Old Cottage ligt vlakbij Uden waar je enkele leuke restaurants en winkels vindt. Of bezoek Grave, een oud stadje aan de Maas. Ben je gek van jachtvliegtuigen, vliegbasis Volkel ligt vlakbij. Maar wees gerust, ze oefenen niet ‘s avonds en in het weekend, dus je hebt er geen overlast van.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Brabant

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?