Accommodatie

Rust in het bos….

In Vakantiehuis Het Uilennest is het zo om helemaal niets te doen. Luisteren naar de geluiden van het bos, wijntje en een goed boek erbij, meer heb je toch niet nodig? Je geniet van de warmte van de eerste zonnestralen en ziet het bos wakker worden.

De kinderen vermaken zich in de veilige afgesloten tuin, klimmen in de boomhut en roetsjen van de glijbaan. Als zij in hun bedden liggen is het tijd voor jou. Met één druk op de knop zet je de sauna aan en ook de hottub staat voor je klaar. Heerlijk ontspannen in het water, onder de sterrenhemel.

In Vakantiehuis Het Uilennest waan je je ver weg van alle drukte, in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen door het omliggende natuurschoon, afgewisseld met mooie landerijen en pittoreske dorpjes. Op slechts 20 minuten rijden ben je bij de Efteling en cultuur snuiven doe je in het prachtig Den Bosch (10km), de stad van Jeroen Bosch.

♥ Ontdek, bewonder & geniet

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Brabant

Aantal Personen

5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?