Accommodatie

Wat een uitzicht…

Villa De Bonte Specht licht in het gezellige Callantsoog wat met name geliefd is vanwege het mooie brede zandstand.

Tijdens je vakantie in dit heerlijke dorp kun je genieten van de zee en het strand. Of je gaat brengt je dag al zonnend door of je maakt een romantische wandeling.

Tussendoor geniet je van een smakelijke lunch bij de vele strandtenten die er zijn. Een aantal strandpaviljoens zijn zelfs het hele jaar open, zodat je hier ook in de herfst of winter heerlijk kan vertoeven met een warme chocomel, gluhwein of een kop thee.

Ben je tijdens je verblijf in Villa De Bonte Specht meer voor een actievere dagindeling dan zijn er prachtige wandel- of fietstochten te maken door het bijzondere landschap. Vergeet niet de bloembollenvelden in het voorseizoen.

En voor het cultuur snuiven mag een bezoek aan Alkmaar niet ontbreken. Ga genieten op het historische marktplein met een plankje Hollandse kaas en een goed glas bier.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?