Accommodatie

Op loopafstand van het strand…

Villa De Pierewaaier is een vrijstaand vakantiehuis wat veel privacy biedt voor gasten. De smaakvolle inrichting, de heerlijke ruime tuin met veranda én de ligging maken dit vakantiehuis tot een waar paradijs.

Ook op culinair gebied kunt u uw hart ophalen; de keuken van Villa De Pierewaaier is uitermate geschikt voor het bereiden van een uitgebreid diner. Het park heeft enkele faciliteiten zoals tafeltennistafels, een tennisbaan en diverse kleine speeltuinen. Het is aan te raden om ook van het buitenleven te genieten; de strandopgang naar het rustige strand van Sint Maartenszee bevindt zich op 10 minuten loopafstand en er is een bolderkar aanwezig in de woning.

De omgeving met vele natuurgebieden zoals het Zwanenwater, de Putten en de Schoorlse Duinen, leent zich perfect voor mooie fiets- of wandeltochten. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?