Accommodatie

Voor de liefhebber…

Wil je het mondaine leven van Saint Tropez ontdekken? Dat kan in Villa Ghislaine op slechts 5 minuten afstand van het centrum én de stranden.

Saint Tropez is sinds de jaren 50 een trefpunt van de vele kunstenaars en de beau monde. In de haven liggen vaak prachtige jachten en motorboten aangemeerd en aan de kades vind je gezellige terrasjes en restaurants.

Langs de oude toren, aan het einde van de haven, loopt een prachtig pad langs de oude wijk La Ponche. Op dinsdag en zaterdag is er op de Place de Lices de beroemde Provençaalse markt. Ook is er elke ochtend op het schilderachtige Place aux Herbes bij de haven een groente-, fruit- en vismarkt.

Heb je even genoeg van Villa Ghislaine en wil je de stranden bezoeken dan is er volop keuze. Je hebt er publieke stranden en privéstranden waar je een bedje kunt huren en heerlijk kunt lunchen bij één van de vele strandclubs die plage Pampleonne te bieden heeft.

Saint Tropez en zijn prachtige omgeving heeft zoveel moois dat er hier geen plaats is om het allemaal te beschrijven. Maar geloof me, het is absoluut de moeite waard.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Frankrijk

Provincie

Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aantal Personen

6-10, 11-15

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?