Accommodatie

Verwen jezelf…

Villa Kraft is authentiek huis met 4 appartementen voor vakanties en retraites in Bad Gastein, een sprookjesachtig zomerkuuroord en winterskigebied.

De Nederlandse eigenaren, Peter en Jadwiga, hebben 7 jaar geleden naar elkaar uitgesproken dat ze het liefst hun leven leiden daar waar ze het liefste zijn: in de bergen.

Nadat ze in 2018, 8 maanden lang een ‘experiment’ gedaan hebben in een berghut, gaan ze bij terugkeer in Amsterdam op zoek naar een permanente plek. Dit werd Bad Gastein, volgens hen het best bewaarde geheim van de Alpen is.

Villa Kraft staat op een plek van extremen, die door ondernemende bergliefhebbers nieuw leven wordt ingeblazen. Het huis wat ze kochten stond 20 jaar leeg en hebben ze volledig gerenoveerd met zoveel mogelijk behoud van originele elementen (en huisraad ;-).

Met Villa Kraft hebben ze een plek gemaakt waar mensen komen voor ontspanning, ontdekking (van de bergen en van zichzelf) en inspanning.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Oostenrijk

Provincie

Salzburgerland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?