Accommodatie

Duurzaam opgezet…

Villa Super VIP 4 is een bijzonder luxe vakantiehuis en is gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Punt’, direct aan het Grevelingenmeer.

Deze luxe villa is ook echt weer zo’n echt voorbeeld van “uniek op vakantiepark” gelegen op Oasis Punt-West Resort, welke gesitueerd is aan de kust van Ouddorp. Dit gebied kenmerkt zich als uiteenlopend; van stranden tot bossen en van duinen tot weilanden.

De omgeving leent zich voor prachtige strandwandelingen en fietstochten. Bovendien ligt Zeeland erg dichtbij, hier kun je leuke uitstapjes ondernemen en de pittoreske Zeeuwse steden kunt ontdekken.

In Villa Super VIP 4 kun je ook volledig tot rust komen. Dit heerlijke vakantiehuis past goed in de groene omgeving dankzij het gebruik van natuurlijke materialen.

Hernieuwbare energie en plantaardige daken zijn slechts enkele voorbeelden van ecologische praktijken die kenmerkend zijn voor de duurzaamheid van Punt-West op lange termijn.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zuid-Holland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?