Accommodatie

Duurzaam opgezet…

Villa Super VIP 4 is een bijzonder luxe vakantiehuis en is gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Punt’, direct aan het Grevelingenmeer.

Deze luxe villa is ook echt weer zo’n echt voorbeeld van “uniek op vakantiepark” gelegen op Oasis Punt-West Resort, welke gesitueerd is aan de kust van Ouddorp. Dit gebied kenmerkt zich als uiteenlopend; van stranden tot bossen en van duinen tot weilanden.

De omgeving leent zich voor prachtige strandwandelingen en fietstochten. Bovendien bevindt u zich op steenworp afstand van Zeeland, waar u tal van leuke uitstapjes kunt ondernemen en de pittoreske Zeeuwse steden kunt ontdekken.

In Villa Super VIP 4 kunt u dan ook volledig tot rust komen. Dit heerlijke vakantiehuis past goed in de groene omgeving dankzij het gebruik van natuurlijke materialen.

Hernieuwbare energie en plantaardige daken zijn slechts enkele voorbeelden van ecologische praktijken die kenmerkend zijn voor de duurzaamheid van Punt-West op lange termijn.

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zuid-Holland

Aantal Personen

1, 2, 3, 4

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?