Accommodatie

Op een eiland…

Villa Texel is een vrijstaande vakantievilla voor 8 personen met heel veel extra’s, zoals een ruime woonkamer met een aparte eethoek, een smart-tv, een soundbar en een openhaard.

Verder is de keuken o.a. voorzien van een Nespresso-apparaat en een cooker. En de tuin met terras heeft een comfortabele loungeset.

Het allerfijnste van deze plek is zonder meer de afwisseling van een eiland. De gezellige dorpjes van Texel hebben allemaal hun eigen sfeer en zijn zeker een bezoek waard.

De Koog is dé badplaats van Texel. Het romantische dorp ligt vlakbij het strand en de zee. Je loopt zo van het centrum de zee in en een mooie wandeling maken kan in de maar liefst 40 verschillende natuurgebieden.

En het hele eiland verkennen doe je het best op een fiets, die overal te huur zijn. Vergeet onderweg niet te genieten van de schitterende uitzichten.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?