Accommodatie

Chillen in de wellness….

Villa Weideduyn 10 ligt op een unieke locatie aan de rand van het park, met veel privacy en een prachtig weids uitzicht.

Vanuit de whirlpool kun je genieten van het prachtige uitzicht over de landerijen. Waarna je nog kunt na sudderen op de prachtige steigerhouten lounge set.

Vanuit Villa Weideduyn 10 kun je te voet naar het centrum van Schoorl wandelen met de beroemde Klimduin, leuke restaurantjes, een fietsverhuur, winkels en natuurlijk de vele terrassen.

Heb je je fietsen meegenomen dan kun je het strand in ongeveer 15 minuten bereiken. De route die je dan fiets is echt een prachtige route door de duinen die zeker de moeite waard.

En wat ook zeker de moeite waard is, is een bezoekje aan het kunstenaarsdorp Bergen waar je in 35 minuten naar toe wandelt.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?