Accommodatie

Chillen in de wellness….

Villa Weideduyn 10 ligt op een unieke locatie aan de rand van het park, met veel privacy en een prachtig weids uitzicht.

Vanuit de gloednieuwe whirlpool kun je onder het genot van een glaasje bubbels genieten van het prachtige uitzicht over de landerijen. Een heerlijke plek om te genieten van de rust.

De zomer komt altijd eerder in Schoorl. Al gauw gooi je de terrasdeuren open en bekleed je de steigerhouten meubelen met comfortabele kussens.

Villa Weideduyn 10 ligt op loopafstand van het centrum van Schoorl. Hier vind je het Klimduin, leuke restaurantjes, een fietsverhuur, winkels en natuurlijk de terrassen.

Vanaf het kleinschalige park fiets je in ongeveer 15 minuten, via een prachtige route door de duinen, naar de zee en het strand. En in ongeveer 35 minuten lopen door het bos bereik je het kunstenaarsdorp Bergen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?