Accommodatie

Luxe overnachten op Texel….

Het kleinschalige Villapark Buytenplaats ligt net buiten de badplaats De Koog en dichtbij Nationaal Park Duinen van Texel.

Het park heeft  7 luxe en duurzame vakantievilla’s die allemaal compleet maar verschillend zijn ingericht. Vanuit de sfeervolle woonkamer met grote raampartijen heb je vrij zicht over de achterliggende landerijen.

Op 5 minuten fietsen vind je het charmante dorp De Koog. Hier kun je je hartje ophalen in de diverse winkels, gezellige cafés en smaakvolle restaurants met heerlijke  terrassen. En op de fiets naar het strand doe je binnen de 10 minuten.

Texel is super veelzijdig met in de directe omgeving diverse attracties en bezienswaardigheden, zoals musea, maneges en een overdekt zwemparadijs. En dan heb ik het nog niet gehad over de prachtige fiets- en wandelroutes die door het Nationaal Park lopen.

Villapark Buytenplaats is absoluut een luxe vakantiebestemming waar het je aan niets gaat ontbreken.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Aantal Personen

4, 5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?