Accommodatie

Aan de oevers…

Watervilla 10 ligt aan de oevers van het Veerse Meer waar je zo de vrijheid tegemoet vaart. Rust en ruimte is hier het geschenk dat alle dagen op je wacht.

De woonkamer van Watervilla 10 is gelegen op waterniveau. Het royale steigerterras met aanlegsteiger staat in open verbinding met de woonkamer door de volledig te openen schaar puien.

Hier geniet je van een prachtig uitzicht over het water. Een deel van het terras is permanent overdekt, zo kun je ook in het voor- en naseizoen genieten van de koelere zomeravonden.

Voor een kop koffie, heerlijk shoppen of toch een cultureel bezoek vaar je vanuit de villa weg en meer je aan in Veere of Middelburg. Terug in Watervilla 10 is het nagenieten op het grote steigerterras.

Met een goed glas wijn bedenk je wat morgen je nieuwe bestemming wordt. Naar het strand en een hapje eten in Domburg? Of zonder plan of doel het lonkende water weer op?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Aantal Personen

5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?