Accommodatie

Aan de oevers…

Watervilla 10 ligt aan de oevers van het Veerse Meer waar u zo de vrijheid tegemoet vaart. Rust en ruimte is hier het geschenk dat alle dagen op u wacht.

De woonkamer van Watervilla 10 is gelegen op waterniveau. Het royale steigerterras met aanlegsteiger staat in open verbinding met de woonkamer door de volledig te openen schaar puien.

Hier geniet u van een prachtig uitzicht over het water. Een deel van het terras is permanent overdekt, zo kunt u ook in het voor- en naseizoen genieten van de koelere zomeravonden.

Voor een kop koffie, heerlijk shoppen of toch een cultureel bezoek vaart u vanuit de villa weg en meert u aan in Veere of Middelburg. Terug in Watervilla 10 is het nagenieten op het grote steigerterras.

Met een goed glas wijn bedenkt u wat morgen uw bestemming wordt. Naar het strand en een hapje eten in Domburg? Of zonder plan of doel het lonkende water weer op?

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Aantal Personen

5, 6-10

Unieke overnachting boeken?

Voor reserveringen of informatie over deze unieke en fijne vakantieplek link je door naar de website van de eigenaar / verhuurder door op de roze knop te klikken; Ga naar website verhuurder.

  • Op de website van de eigenaar / verhuurder vind je alle relevante informatie en huurprijzen.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar / verhuurder een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar / verhuurder.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?