Accommodatie

Even helemaal niets…

De Wellness Lodge met Sauna heeft een prachtige ligging aan de rand van de Veluwe, omgeven door mooie bossen, uitgestrekte heidevelden en leuke dorpjes.

Hier kun je ontspannend vakantievieren in je luxe vakantiehuis maar je kunt ook de omgeving te voet of op de fiets verkennen.

Een vakantie op de Veluwe staat niet alleen bekend om de prachtige natuur maar het bruist ook van de activiteiten. De bossen en eindeloze fiets- en wandelpaden lenen zich uitstekend voor een actief dagje uit.

Ook is het mogelijk om je hond mee te nemen in de Wellness Lodge met Sauna. Hoe fantastisch is het om de omgeving te verkennen met je viervoeter.

En naast de prachtige natuur is het ook heerlijk om een dagje naar Amersfoort of Apeldoorn te gaan. Of bezoek Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Bekijk beschikbaarheid

Land

Nederland

Provincie

Gelderland

Aantal Personen

1, 2

Unieke overnachting boeken?

Voor meer informatie en het reserveringen van deze unieke en fijne vakantieplek klik je op de groene knop: Bekijk beschikbaarheid.

  • Op de website van de eigenaar, verhuurder en/of partner vind je alle relevante informatie, huurprijzen en beschikbaarheid.
  • Je kunt rechtstreeks bij de eigenaar, verhuurder en/of partner een reserveringsverzoek doen of zelfs direct boeken.
  • Je hebt vervolgens alleen nog contact met de eigenaar, verhuurder en/of partner.

Deze unieke plekken vind je vast ook leuk

Volg Villapparte op Social Media

Adverteren op Villapparte?