Veelgestelde vragen

Leuk! Je kunt mij mailen via info@villapparte.com. Ik doe mijn uiterste best om je binnen 24 uur een reactie te sturen. Tot snel 🙂

Leuk als je me wilt mailen! Villapparte is bereikbaar via info@villapparte.com. Ik ga mijn best doen om je zo snel mogelijk een antwoord te sturen.

Villapparte is een platform waarop je op een persoonlijke manier kennis maakt met de meest unieke en fijne vakantieaccommodaties in Europa. Van een prachtige vakantiehuis, een heerlijk Bed & Breakfast, een comfortabel appartement tot een luxe villa. Alle verschillende accommodaties zijn persoonlijk door mij verzameld en geselecteerd bij meerdere aanbieders. Voor eventuele boekingen en meer informatie word je direct door gelinkt naar de website van de eigenaar of verhuurder.

Dat ben ik…..Fanny ♥ 

En ik laat je op een persoonlijke manier kennis maken met de meest unieke, luxe en fijne vakantieaccommodaties in Europa. Van een prachtige vakantiehuis, een heerlijk Bed & Breakfast, een comfortabel appartement tot een luxe villa. Je vindt de unieke overnachtingen in allerlei prijs klassen. Voor eventuele boekingen en meer informatie word je direct door gelinkt naar de website van de eigenaar en / of verhuurder.

Uiteraard vind je op Villapparte ook de unieke accommodaties waarbij je direct bij de eigenaar reserveert. Deze unieke plekjes vind je onder Villapparte Select; dit zijn de vakantieaccommodaties waar ik zelf persoonlijk contact mee heb en waar ik super trots op ben.

Ik hoop dat je gaat vinden waar je naar op zoek bent ♥