Landelijke vakantiehuizen

We hebben het afgelopen jaar Nederland helemaal opnieuw ontdekt. We hadden niet gedacht dat we Nederland zo veelzijdig zouden vinden wat betreft de bossen, de zee, het water, de landerijen en de heuvels. Binnen 3 uur kunnen we alles bereiken in Nederland. Van de Waddeneilanden in het noorden, tot de glooiende heuvels in het Limburgse heuvellandschap. Villapparte heeft een groot aantal vakantiehuizen voor je geselecteerd voor een vakantie in een landelijk vakantiehuis in de natuur.

De verschillende unieke accommodaties variëren van een luxe villa in de bossen tot een knus natuurhuisje.

Voor een ieder die behoefte heeft aan rust en een landelijk vakantiehuis zoekt. Dan kan een landelijk vakantiehuis zijn voor 2 personen maar ook de grotere vakantiehuizen kunnen midden in de natuur liggen om zo enkel en alleen van elkaar te genieten. En Nederland heeft bijvoorbeeld zoveel landelijke omgevingen dat je er altijd wel 1 vindt die voor jou of je gezelschap geschikt is. Of je van de frisse zeelucht houdt, van een uitgestrekt groen bos of de prachtig gekleurde heide, Villapparte heeft altijd wel een geschikt landelijk vakantiehuis voor jou.

Landelijk vakantiehuizen bij Villapparte

Veel van de door Villapparte geselecteerde landelijke vakantiehuizen waren vroeger een oude koeienstal of een varkensschuur. Nu zijn ze verbouwd tot prachtige, stijlvolle en karakteristieke vakantiehuizen midden in de natuur. Vaak beleef je een unieke vakantie op een unieke plek door een landelijk vakantiehuis te huren.

En buiten Nederland wordt een landelijk vakantiehuis vaak omschreven als “vakantie vieren tussen de wijnvelden, vlak bij een pittoresk dorpje in een groene omgeving”. Dit is waar we vaak van dromen; de rust & ruimte om ons heen en volop genieten van je vakantie. Niet te veel mensen om je heen, geen geluid van toeterende auto’s, geen harde muziek maar de dierengeluiden in de natuur. En vergeet vooral de geluiden van de krekels in Frankrijk niet bij je landelijke vakantiehuis. En ’s avonds hoor je helemaal niets meer en zie je alleen maar sterren aan de hemel. Villapparte heeft verschillende landelijke vakantiehuizen voor je geselecteerd van een romantisch huisje tot grote luxe vakantiehuizen in de natuur.

meer lezen

Aantal accommodaties:

168

Land
Land
meer opties
Provincie
Personen
Personen
meer opties
Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties

Saint Remy de Provence,

frankrijk

La-roque-sur-pernes,

frankrijk

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

323