Villapparte Select

Naast het grote aanbod van luxe overnachtingen in Europa van de verschillende partners is er ook een selectie met luxe vakantieaccommodaties waarbij je direct bij de eigenaren reserveert. Dit zijn de Villapparte Select accommodaties. Deze vakantiehuizen, appartementen, B&B’s, Tiny Houses en luxe villa’s zijn persoonlijk geselecteerd op basis van uitstraling, ligging en presentatie. Stuk voor stuk luxe accommodaties waar je geen moment spijt van zult krijgen.

meer lezen

Aantal accommodaties:

54

Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties
Personen
Personen
meer opties
Land
Land
meer opties
Provincie

Mechelen,

nederland

La Garde-Freinet,

frankrijk

Mühlbach am Hochkönig,

oostenrijk

Bibbiena,

italie

Egmond aan Zee,

nederland

Villapparte Select

natuurlijk bij Villapparte

In Villapparte Select accommodaties vind je luxe B&B’s – Chambres d’Hôtes, luxe villa’s, prachtige appartementen en romantische vakantiehuizen. Aangezien er nauw contact is met deze gedreven eigenaren kan ik zeggen dat ze allemaal enthousiast, gastvriendelijk en attent zijn. De Villapparte Select accommodaties vind je in Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Duitsland en in Zwitserland.

Het zijn Nederlandse eigenaren die of in Nederland een B&B zijn begonnen of een vakantiehuis verhuren of naar het buitenland zijn vertrokken en daar hun droom waar gemaakt hebben. Wat dacht je van de luxe vakantiehuizen van de Dorpswoning in Brabant of B&B de Vrijstaten in Natuurpark Weerribben-Wieden (Overijssel) of Mas La Buissonniere, een luxe Chambres d’Hôtes in de Languedoc of de Bauernlodge in Tirol. De zoektocht naar nog meer van deze unieke plekken gaat dan ook nog steeds door.

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

323