Home » Accommodaties » Vakantiehuis Randmaere
Biddinghuizen,
 nederland

Vakantiehuis Randmaere

Vakantiehuis Randmaere is een hotel chique vakantiehuis voor 6 personen (5 volwassenen en 1 kind) en ligt op een kleinschalig vakantiepark aan het Veluwemeer. Dit luxe en sfeervolle vakantiehuis is een huis waar je niet meer weg wil; het binnen-buiten gevoel in de serre, de glam leefkeuken met kookeiland, de 4-meter eetbank, de rustig gelegen slaapkamers in combinatie met de luxe badkamer én de fantastische tuin.

  • 5 volwassenen en 1 kind
  • 3 slaapkamers
  • Luxe badkamer en keuken
  • Op kleinschalig vakantiepark met: midgetgolf, tennisbaan, buitenbad, speeltuin met trampoline, voetbalveld, tafeltennis en een jeux de boules baan
  • Huisdieren in overleg

Hotel Chique…..

Vakantiehuis Randmaere is een heerlijk vakantiehuis gelegen tussen de Hanzesteden Harderwijk en Elburg. Vervelen in deze omgeving is echt onmogelijk.

Zo ligt Attractiepark Walibi Holland op korte afstand, kun je met het fietspontje naar de overkant, zijn de steden Elburg en Harderwijk absoluut de moeite waard om te bezoeken en kunnen de shoppers zich helemaal uitleven in Bataviastad.

Ook de sportievelingen hoeven zich geen moment te vervelen; je kunt gaan suppen, zeilen, windsurfen en waterskiën. Ook zijn er diverse wandel- en fietsroutes te vinden in de omgeving.

Vakantiehuis Randmaere is een bijzonder vakantiehuis; hotel chique met een luxe keuken, luxe badkamer en héél veel te spelen voor de kinderen.

De eigenaren van Cocoonhuisjes verhuren ook Vakantiehuis Buitenlust in Zuid-Limburg,  Vakantiehuis de Bosbries in Drenthe en Vakantiehuis Ziltvloed in Zeeland.

Voor een filmpje van Vakantiehuis Randmaere → klik hier!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Saint Remy de Provence,

frankrijk