Kindvriendelijke vakantiehuizen

Hieronder vind je alle kindvriendelijke vakantiehuizen. Er zijn zelfs vakantiehuizen met een trampoline, boomhut, tafeltennistafel of speelgarage. Veel plezier met je zoektocht ♥ “Als de kinderen het maar naar hun zin hebben”…..dit is de uitspraak die je het meest hoort van ouders die met hun kinderen op vakantie gaan. En je kunt het niet ontkennen, het klopt ook nog.

Op veel mooie plekken in Nederland en Europa vind je een heleboel kindvriendelijk vakantiehuizen om te overnachten met je kinderen. Veel accommodaties zijn speciaal ingericht voor kinderen. Maar 1 ding weet je zeker; je kunt samen de tijd van je leven hebben in een kindvriendelijk vakantiehuis.

Uniek overnachten met kinderen

Er zijn tegenwoordig een heleboel onvergetelijke accommodaties voor jou en je kinderen. Wat dacht je van een vakantiehuis tussen of dichtbij dieren of een avontuurlijke boomhut? Ook zijn er unieke accommodaties met speciale kinderkamers of diverse speeltuintjes rondom je vakantiehuisje. Jij kan dan heerlijk op je terras genieten van een goed boek of een drankje en de kinderen vermaken zich in de kindvriendelijke speeltuintjes.

Boomhut huren?

Nog even terug naar de boomhutten: wist je dat een boomhut overnachting bij veel gezinnen en met name de kinderen op hun wensenlijstje staat? Want uniek overnachten in een boomhut is iets waar je als volwassenen ook van kunt dromen. Wakker worden op grote hoogte met uitzicht over de boomtoppen. Want als kind heb jij zelf ook wel eens gedroomd van een eigen boomhut in de tuin, hoe leuk is het dan om deze droom uit te laten komen door samen met je kinderen een verblijf in een boomhut te boeken. En met het huren van een boomhut hoef je ook niet meer bang te zijn dat je back to basic gaat, vaak zijn de boomhutten complete en luxe vakantiehuizen. Maar dan op grote hoogte.

Uniek overnachten met kleine kinderen

Uniek overnachten is uiteraard voor iedere leeftijd geschikt dus ook voor kleine kinderen. Want niet alleen zijn er heel veel kindvriendelijke vakantiehuizen te vinden, er zijn ook unieke overnachtingen op een vakantiepark te boeken. Wat dacht je van een subtropisch zwemparadijs, binnenspeeltuinen, Kidsclub of kinderboerderij. Voor kleine kinderen is een weekendje weg of langere vakantie sowieso een hele gebeurtenis. En als je dan weg gaat dan kun je het beter meteen goed doen. Want jij geniet als geen ander als je ziet dat je kinderen genieten in een kindvriendelijk vakantiehuis.

meer lezen

Aantal accommodaties:

230

Land
Land
meer opties
Provincie
Personen
Personen
meer opties
Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties

Arnemuiden,

nederland

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

329