Huisdiervriendelijke vakantiehuizen

Met je huisdier op vakantie is toch het mooiste wat er is. Even er tussen uit met z’n allen, inclusief je huisdier! Want niets is toch gezelliger dan op vakantie te gaan met je huisdier. En huisdieren zijn in veel landen ook meer dan welkom. Geen kennel dit jaar maar gewoon op zoek naar een Vakantiehuis waar huisdieren welkom zijn. Hoe heerlijk is dat? Zo zijn er een heleboel vakantiehuizen waar je huisdier is toegestaan, gelegen in de mooiste gebieden. Je trouwe viervoeter vindt het geen enkel probleem om met jou de omgeving te verkennen in het bos, een lange strandwandeling te maken of de bergen in te trekken. 2 vliegen in 1 klap; je huisdier blij en jij blij. Huisdieren zijn net kinderen, zij gelukkig, jij gelukkig. Daarom is het zo ontzettend genieten in een vakantiehuis waar huisdieren zijn toegestaan, van een onvergetelijke vakantie. Want je huisdier hoort toch gewoon bij jou, ook tijdens een vakantie.

Een vakantiehuis met hond

Villapparte heeft een groot aantal vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan geselecteerd , dus waarom neem je je huisdier dit jaar niet gewoon mee op vakantie. Want weer die ene oppas vragen waar hij of zij vorig jaar ook al is geweest? Of die ene kennel waar hij of zij eigenlijk de hele dag binnen zit. Het blijft altijd lastig om je grote vriend achter te laten.

Alle vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan zijn hierop ingericht en vinden het alleen maar leuk als je je huisdier ook daadwerkelijk meebrengt. En hoe leuk is het om samen met je huisdier een nieuwe omgeving te verkennen. Je hond snuffelt er lekker op los en jij kunt genieten van die nieuwe, mooie omgeving tijdens een van je wandelingen. Bekijk het aanbod vakantiehuizen met huisdieren toegestaan en maak er een mooie vakantie van met je huisdier.

meer lezen

Aantal accommodaties:

107

Land
Land
meer opties
Provincie
Personen
Personen
meer opties
Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties

Nieuwvliet-Bad,

nederland

Michaelerberg,

oostenrijk

Turracher Höhe,

oostenrijk

Haus im Ennstal,

oostenrijk

St. Georgen ob Murau,

oostenrijk

Kirchberg in Tirol,

oostenrijk

Mechelen,

nederland

Wald im Pinzgau,

oostenrijk

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

319