Home » Accommodaties » Vakantiehuis de Rietvogel – B&B de Vrijstaten
Kalenberg,
 nederland

Vakantiehuis de Rietvogel - B&B de Vrijstaten

Vakantiehuis De Rietvogel is een gezellig, vrijstaand riet gedekt vakantiehuis voor 5 personen, gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit heerlijke plekje beschikt over een ruime tuin en een eigen terras. En het heeft ook 2 super gezellige bedstedes, ideaal met kinderen.

  • 1 slaapkamer (2 pers)
  • 1 slaapkamer met 2 bedstedes en 1 persoons bed (3 pers)
  • 1 badkamer
  • Privé tuin met uitzicht
  • Gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden
  • Huisdieren niet toegestaan

Midden in een natuurgebied…

Vakantiehuis de Rietvogel – B&B de Vrijstaten ligt echt in een uniek gebied. De enorme veenplassen (trekgaten of weren) zijn ontstaan door het steken van veen/turf. Hierdoor is het een ideaal gebied geworden om per fluisterboot of kano te verkennen.

Het erf van Vakantiehuis de Rietvogel – B&B de Vrijstaten ligt midden in het nationaal park met een fantastisch uitzicht over de wuivende rietpluimen en plassen. Naast dit prachtige vakantiehuis verhuurt B&B de Vrijstaten ook Appartement de Zwaan en Tuinkamer de Waterjuffer. 3 prachtige accommodaties in een nog mooiere omgeving.

Dichtbij het romantische vakantiehuis kun je een fluisterboot huren en je vaart hier meteen het gebied in.

De omgeving leent zich uiteraard ook perfect voor fietsers en wandelaars; er zijn in de omgeving verschillende fietsroutes uitgezet en avontuurlijke wandelaars lopen via het laarzenpad het gebied in waar men met behulp van een trekpontje de vaart over kan steken.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland