Home » Accommodaties » Tuinkamer de Waterjuffer – B&B de Vrijstaten
Kalenberg,
 nederland

Tuinkamer de Waterjuffer - B&B de Vrijstaten

Tuinkamer de Waterjuffer is een romantische B&B in Natuurpark Weerribben-Wieden. Vanuit de tuinkamer kijk je uit over de rietkragen en de bosrand. De prachtige ligging in de luwte van het woonhuis zorgt ervoor dat hier in het voorjaar vaak libellen en juffers neerstrijken. En tijdens de zonsopgang wuiven de rietpluimen in gouden ochtendlicht. Hoe mooi is dat?

  • 1 woon / slaapkamer – bed is in de kastenwand geïntegreerd
  • 1 badkamer
  • Kitchenette
  • Privé tuin met uitzicht
  • Gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden
  • Huisdieren niet toegestaan

Op en top romantisch…

Tuinkamer de Waterjuffer – B&B de Vrijstaten is een luxe en romantisch plekje gelegen in de voormalige schuur aan de achterzijde van het woonhuis.

Deze prachtige B&B heeft een ruime badkamer met luxe douche en toilet en een kleine kitchenette met koelkastje. Verder is het heerlijke 2-persoons bed in een kastenwand geïntegreerd zodat er voldoende ruimte overblijft voor de zithoek.

Tuinkamer de Waterjuffer – B&B de Vrijstaten is ruim en lekker zonnig vanwege de vele ramen en dubbele tuindeuren op het zuidoosten.

Het erf van B&B de Vrijstaten ligt midden in het nationaal park met een fantastisch uitzicht over de wuivende rietpluimen en plassen.

Naast deze romantisch B&B kamer verhuurt B&B de Vrijstaten ook Vakantiehuis de Rietvogel en Appartement de Zwaan. 3 prachtige accommodaties in een nog mooiere omgeving.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland