Luxe bed & breakfasts

De laatste tijd is een overnachting in een luxe bed and breakfast steeds populairder geworden. Heerlijk een paar dagen weg maar dan niet in een druk hotel maar liever in een rustigere omgeving. En dan de gastvriendelijkheid van de eigenaren met het bezorgen van een uitgebreid ontbijt erbij maakt een verblijf in een luxe B&B helemaal compleet.

Luxe B&B’s – Chambres d’Hôtes geselecteerd op authenticiteit, luxe en comfort waarbij de locatie zeker niet onbelangrijk is.

meer lezen

Aantal accommodaties:

12

Land
Land
meer opties
Provincie
Personen
Personen
meer opties
Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties

Twijzelerheide,

nederland

Overnachten in een bed and breakfast

natuurlijk bij Villapparte

De meeste voordelen van een B&B is dat je eigenlijk niets zelf hoeft te doen, alleen maar genieten. Je ontbijt wordt verzorgd door de eigenaar en je bent verder helemaal vrij om te doen wat je wilt. Zit je in een leuke stad of mooie omgeving dan is het vaak zo leuk om daar de lokale restaurants uit te proberen voor de lunch of het diner. Omdat je direct contact hebt met de eigenaar kan deze je vaak ook alles over de omgeving vertellen. Zo kom je vaak op plekken die je anders niet ontdekt zou hebben en wordt je verblijf ook nog eens heel erg persoonlijk.

Een overnachting in een B&B is echt een unieke manier van vakantie vieren, want je woont als ware in het huis of op het erf van de eigenaren, waardoor je een persoonlijk en gezellig verblijf krijgt. Zo zijn er momenteel heel veel verschillende B&B’s, van super de luxe tot op en top romantisch. Villapparte heeft er een groot aantal voor je geselecteerd waar je absoluut een heerlijke tijd zult hebben.

Ondanks de corona periode van afgelopen jaar zijn de Bed & Breakfasts in Nederland steeds populairder geworden. De persoonlijke service, het fantastische ontbijt en het kleinschalige overnachten geeft je een heel ander vakantiegevoel dan een overnachting in een hotel. Er is toch niets heerlijkers dan wakker worden in een prachtige omgeving en dan te gaan ontbijten bij de gastvrije eigenaar die er alles aan doet om het jou naar je zin te maken en je te verwennen met een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Luxe Chambres D’Hôtes

Houd jij van een unieke, authentieke vakantie in Frankrijk? Dan is een overnachting in een Chambres d’Hôtes echt een aanrader. Een Chambres d’Hôtes is de Franse benaming voor een Bed and Breakfast. Je overnacht bij een eigenaar en verblijft op zijn terrein. Zo kom je veel makkelijker in contact met de Franse bevolking en ervaar je ook letterlijk het echte Franse leven. Villapparte heeft een aantal echt prachtige Chambres d’Hôtes voor je geselecteerd die absoluut op je Bucket list moeten komen te staan.

Zoals je waarschijnlijk weet wat Bed and Breakfast betekent, betekent Chambres d’Hôtes eigenlijk bijna hetzelfde, je hebt het woord “chambre”, wat kamer betekent, en hôte, wat gastheer, gast of logé betekent. Een overnachting bij iemand thuis of op zijn terrein met een vers, zelfgemaakt ontbijt door de eigenaar. Hoe leuk is het om eens mee te kijken in een ander land en kennis te maken met de bijzondere gewoontes en tradities. Een Frans ontbijt bestaat vaak uit heerlijke croissants, verschillende confituren en bijzondere kaassoorten.

De geschiedenis van de Chambres D’Hôtes gaat ver terug in de tijd. Vroeger werden er, met name op het platteland, al kamers verhuurd, vaak voor een langere termijn, voor een kleine vergoeding. Hier is niet zo veel aan veranderd. Nu vind je de Chambres d’Hôtes zowel in de grote steden als op het platteland. En voor het ontdekken van een mooie omgeving is het natuurlijk zoveel leuker als jij de goed bewaarde geheimen van de eigenaar hoort en zelf ook kunt gaan ontdekken. Zij weten vaak de mooiste stranden te vinden, de meest bijzondere wandelroutes en de lekkerste restaurants.

En wat ook een voordeel is van een verblijf in een Chambres d’Hôtes is dat ze vaak heel kleinschalig zijn waardoor je optimaal van de rust en de natuur kunt genieten. Op zo’n unieke plek ben je echt even weg van de massa. De meeste Chambres d’Hôtes op het platteland hebben vaak een prachtig terrein met een geweldige tuin. En hoe lekker is het als er in de zomer ook nog eens een zwembad bij is. Je zult er geen spijt van krijgen.

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

320