Home » Accommodaties » Pakhuis Maassluis – B&B
Maassluis,
 nederland

Pakhuis Maassluis - B&B

Pakhuis Maassluis – B&B is gelegen aan de binnenhaven van Maassluis. Dit prachtige pand is door zijn cultuurhistorische waarde onderdeel van een gemeentelijk monument. In de twee appartementen voor 2 tot 4 personen zijn een aantal mooie oude details bewaard gebleven.

  • 2 appartementen voor 2-4 personen
  • 1 slaapkamer met luxe boxspring bedden
  • 1 badkamer
  • Ontbijt in het appartement
  • Op 20 minuten van het strand
  • Huisdieren niet toegestaan

Overnachten in een authentiek pakhuis…

Pakhuis Maassluis – B&B ligt in de prachtige stad Maassluis met zijn rijke maritieme historie. Je wordt wakker met fantastisch uitzicht op de haven, dit geeft je een ultiem maritiem gevoel.

Pakhuis Maassluis – B&B is daarnaast de ideale uitvalsbasis om ook de regio te verkennen. Denk aan shoppen of cultuur snuiven in Rotterdam, Den Haag of Delft. Relaxen op het strand van Hoek van Holland of fietsen en varen door het groene Midden-Delfland of het Westland. 

En als je graag een eindje wandelt dan sta je binnen een paar minuten aan de waterweg waar je kunt genieten van de machtige containerschepen en zeewaardige zeilboten die dagelijks langsvaren. 

Deze B&B is van alle moderne gemakken voorzien. Zelfs je fiets kan veilig binnen staan. En iedere ochtend wordt het uitgebreide ontbijt in je eigen appartement geserveerd.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk