Vakantiehuizen met zwembad

Geen zin om op vakantie een zwembad te delen met anderen? Huur dan een vakantiehuis met zwembad. Dan hoef je met niemand rekening te houden. De nieuwe trend in ultiem vakantie vieren is het huren van een vakantiehuis met zwembad. Je ziet ze steeds vaker, niet alleen in Spanje, Italië of Frankrijk. Ook Nederland heeft steeds meer vakantiehuizen met zwembad te huur.

Er is toch niets mooiers om op ieder moment van de dag een duik te nemen in je eigen zwembad. Vooral als je een vakantie met kinderen boekt (met zwemdiploma) dan is een villa of vakantiehuis met zwembad het beste idee ooit. Terwijl zij zich vermaken zit jij lekker onder je parasol met een boek, drinkt relaxed een drankje of doet lekker mee met de waterspelletjes in het zwembad. Het gevoel om weer even helemaal kind te zijn is toch heerlijk.

Je dag beginnen met een verfrissende duik geeft je voor de rest van de dag alleen maar meer energie. En met een eigen privé zwembad bij je vakantiehuis hoef je ook met niemand rekening te houden. Je kunt zo gek doen als je wilt of juist alleen maar dobberen op je luchtbed in de zon zonder dat je gestoord wordt door spelende kinderen. Villapparte heeft ze gevonden, de vakantiehuizen met zwembad, ook in Nederland. Er zijn zelfs vakantiehuizen met een binnenzwembad. Dan ben je niet afhankelijk van het mooie weer maar kan je ook je dagelijkse baantjes trekken tijdens een verblijf in een vakantiehuis met zwembad in de winter.

meer lezen

Aantal accommodaties:

83

Land
Land
meer opties
Provincie
Personen
Personen
meer opties
Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties

Sainte Maxime,

frankrijk

Saint Remy de Provence,

frankrijk

Nieuwvliet-Bad,

nederland

Nieuwvliet-Bad,

nederland

St. Georgen ob Murau,

oostenrijk

Pichl bei Schladming,

oostenrijk

La-roque-sur-pernes,

frankrijk

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

320