10 Luxe vakantiehuizen met een zwembad in Frankrijk

leestijd: 5 minuten

Een vakantie naar Frankrijk biedt heel veel mogelijkheden: je wordt verwelkomd door mooie natuur, landschappen, authentieke dorpjes en adembenemende steden. Tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in Frankrijk kun je pas écht genieten! Boek je luxe vakantiehuis (met zwembad) in Frankrijk met Villapparte.

Heerlijk luxe op vakantie in Frankrijk

Geniet van het ultieme vakantiegevoel in Frankrijk met een verblijf in één van onze 10 luxe vakantiehuizen, compleet met een heerlijk zwembad. Laat je verwennen in een oase van comfort en stijl. 100% genieten! Of je nu kiest voor een charmant landhuis in de Provence of een elegant herenhuis aan de Côte d’Azur: elke villa biedt een exclusieve ervaring.

Plons in je eigen privé zwembad

Ontsnap aan de drukte en geniet van momenten van ontspanning na een heerlijk dagje in één van de mooie dorpjes of steden die Frankrijk te bieden heeft. Met een privé zwembad bij je vakantiehuis in Frankrijk geniet je volop van de rust.

Geniet van een luxe vakantiehuis met zwembad in Frankrijk

Ontspan in stijl met een luxe vakantiehuis met zwembad in Frankrijk. Laat jezelf verwennen te midden van prachtige landschappen en geniet van alle comfort die een vakantiehuis in Frankrijk te bieden heeft. Met een luxe villa met zwembad wordt jouw droomvakantie werkelijkheid. Ontdek onze 10 favorieten!

1. Villa la Roque

Ideaal voor een familie- of vriendenvakantie: in Villa la Roque kom je volledig tot rust in de mooie ruime tuin. Met 4 slaapkamers en 2 badkamers biedt dit vakantiehuis een echt vakantieoord voor 8 personen. De villa ligt aan de voet van de Mont-Ventoux, wat je in staat stelt om heerlijke wandelingen of lange fietstochten te maken. Voor een cultuuruitstap is Avignon de perfecte bestemming! Klaar om te genieten?

2. Vakantievilla Seaview

Vakantievilla Seaview is een prachtige, moderne villa ingericht met mooie designmeubels. Met zijn grote ramen biedt deze villa een schitterende lichtinval, terwijl de airconditioning binnen altijd voor een aangename koelte zorgt. Gelegen hoog in de heuvels is Vakantievilla Seaview een oase van rust op slechts 5 minuten afstand van de levendige badplaats Porticcio en het uitgestrekte zandstrand van Plage d’Agosta. Ontdek dit perfecte toevluchtsoord!

3. Vakantiehuis Gîte La Folie

Om even te ontsnappen met z’n twee, biedt Gîte La Folie de perfecte plek! Een romantische villa met zwembad en een mooi terras. Verken samen de omgeving met de fiets of te voet en zet je neer op een heerlijk terras in de nabijgelegen dorpjes!

4. Vakantiehuis         
Manoir Bellevue

Heb je al ooit in een manoir geslapen? Dan wordt dit misschien de eerste keer! In dit prachtige manoir kun je terecht met maar liefst 9 personen. Het luxe vakantiehuis beschikt over een heerlijk zwembad en een gezellig terras. Ontdek de omgeving en breng zeker een bezoekje aan Puy-L’Évêque: dit dorpje wordt ook wel één van de mooiste dorpen in de Lot genoemd. Puur genieten!

5. Villa Ghislaine

Het luxueuze Saint Tropez ontdekken? Dat kan in Villa Ghislaine. Deze villa ligt op slechts 5 minuten afstand van het centrum en de stranden. Villa Ghislaine biedt comfort voor 12 personen: maak er dus een heerlijke vriendenvakantie van! Samen in het zwembad of in de whirlpool of chillen op het gezellige terras.

6. Villa Mer du Mer

Maak kennis met Villa Mer du Mer: een luxueuze en tegelijkertijd bijzonder sfeervol ingerichte vakantievilla. Gelegen op een terrein van maar liefst 1600 m² biedt deze villa ruime terrassen waarop je heerlijk kunt vertoeven. Bij het verwarmde zoutwaterzwembad vind je comfortabele ligbedden, een bubbelbad en een sauna voor extra ontspanning. Villa Mer du Mer is een ware oase van rust, maar ook een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van bekende steden zoals Nice, Cannes, Monaco en Marseille. Ontdek de perfecte combinatie van luxe en comfort tijdens je verblijf in deze prachtige vakantievilla in Frankrijk.

7. Vakantiehuis
Le Petit Château

Vakantiehuis Le Petit Château, in het charmante dorpje Brouchaud, biedt een romantisch toevluchtsoord voor maximaal 6 personen. Geniet van de rust en privacy van het landgoed, compleet met een privé zwembad, buitendouche en een weelderige tuin! Ontdek ook de groene omgeving van deze luxe villa.

8. Vakantiehuis Mas d’Ourbise Penan

Welkom in een echte Franse vakantievilla: een echt landhuis midden in een rustige omgeving. In dit vakantiehuis kun je terecht met maar liefst 12 personen. Geniet samen van het royaal zwembad of onder het overdekte terras met BBQ en heerlijke ligstoelen. Voor een cultuuruitstap is Bordeaux echt de moeite waard. Ontdek, bewonder en geniet!

9. Vakantiehuis Bormes les Mimosas 1192

Ontdek vakantiehuis Bormes les Mimosas 1192: een luxueuze villa voor 6 personen, met een prachtig uitzicht over de zee. Je kan er heerlijk vertoeven in het zwembad of op de zandstranden die je op loopafstand kan bereiken. Lekker makkelijk! Naast een mooie kustlijn, biedt de omgeving ook culturele uitstappen naar bijvoorbeeld het bloemendorp Bormes-les-Mimosas. Ervaar ultieme luxe en comfort tijdens je verblijf!
‘s Avonds kun je lekker bijkomen op het ruime terras en de bosrijke omgeving. Een onvergetelijke vakantie!

10. Landhuis La Dépendance

Een authentiek doch modern vakantiehuis: dat is Landhuis La Dépendance! Op maar liefst 75 hectare grond, geniet je van een heerlijk privé zwembad, wellness en de groene omgeving. Even op ontdekking? In de buurt vind je verschillende restaurants, mooie kastelen en de rivier de Dordogne waar je kan gaan kanoën. Een heerlijke familievakantie begint in Landhuis La Dépendance!

Luxe vakantiehuis met zwembad in Frankrijk huren

Genoeg opties om jouw vakantie in Frankrijk onvergetelijk te maken! Ontsnap aan de dagelijkse drukte en verwen jezelf met de ultieme ontspanning en comfort in een prachtige setting. Huur vandaag nog jouw luxe vakantiehuis met zwembad en maak je droomvakantie werkelijkheid.

delen op jouw socials