Home » Accommodaties » La Bastide – Vakantiedomein
Coussac-Bonneval,
 frankrijk

La Bastide - Vakantiedomein

La Bastide is een prachtig, kleinschalig vakantiedomein met een uniek uitzicht. Deze heerlijke vakantieplek ligt in het departement Haute-Vienne van de Nouvelle-Aquitaine op loopafstand van het authentieke Franse dorp Coussac-Bonneval. La Bastide biedt 8 vakantiehuizen (2 – 10 personen) en twee verwarmde zwembaden. Op La Bastide is het ongedwongen vakantie vieren voor jong en oud.

  • 8 vakantiehuizen (van 2 tot 10 personen)
  • 2 verwarmde zwembaden met omheind hek én stromend beekje
  • Binnenplaats met pizza oven een binnenplaats met keramische Kamado BBQ
  • Zeer kindvriendelijk met twee trampolines, tafeltennis, schommel, waterspeelbaan en speelhuisje
  • Table d’Hôtes
  • Huisdieren toegestaan

Thuis in Frankrijk….

La Bastide ligt op een glooiend terrein met schitterend uitzicht over de weilanden en in de verte het authentieke Franse dorp Coussac-Bonneval. Je kunt hier heerlijk met je gezin vakantie vieren, je hebt privacy op je eigen privé terras met ligbedden en een heerlijk terrein met verschillende sfeervolle plekken om met je gezin of met anderen te vertoeven.

Over de kinderen hoef je je niet druk te maken, die vermaken zich in de speelstraat met twee trampolines, schommel, speelhuisje en waterspeelbaan.

La Bastide heeft een schitterend groot verwarmde zwembad van 15 x 6 meter met heerlijke ligbedden en een hoger gelegen loungeterras. Ook binnen het veiligheidshek ligt het kleinere verwarmde kinderbad van 3 x 3 met heerlijke relax stoelen en ligbedden en een zonnedoek.

Alle huizen hebben de mogelijkheid om in de zon of schaduw te zitten, privé of met uitzicht op de bedrijvigheid op het sfeervolle vakantiedomein.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk