Vakantiehuizen aan zee

Vakantiehuizen aan zee blijven ontzettend populair. Een verblijf aan zee is in alle jaargetijden een feestje. Een vakantiehuisje huren aan zee geeft je toch echt het ultieme vakantiegevoel. En een vakantiehuisje huren direct aan zee is helemaal fantastisch. Wakker worden met het ruisen van de zee, de zilten zeelucht, voeten in het zand en nog niemand om je heen. En ’s avonds op je terras voor je vakantiehuisje genieten van de ondergaande zon en een prachtige sterrenhemel.

Een vakantie aan zee geeft je ontspanning en frisse lucht. Het is bewezen dat een verblijf aan zee goed is voor je stressreductie. Ook bij minder weer is een verblijf in een vakantiehuisje aan zee bijzonder. Verschillende wolkenluchten, de wind die langs je vakantiehuisje raast en de regen die tegen het raam tikt. Er is altijd van alles te beleven aan zee.

Vakantiehuizen in de duinen

Bij Villapparte vind je ook vakantiehuizen aan zee die niet direct op het strand staan maar bijvoorbeeld in de duinen of op loop- of fietsafstand. Een vakantiehuis aan zee huren is heerlijk voor een langere vakantie maar ook voor een weekendje weg in eigen land.

Met een vakantiehuis aan zee of op korte afstand van zee kan je fantastisch van je vakantie genieten. Uitwaaien op het strand met je hond of met de kinderen die hierdoor de tijd van hun leven hebben. Of met heerlijk weer genieten van het zonnetje, het nemen van een verfrissende duik of gewoon relaxen met het zand tussen je tenen.

Op Villapparte vind je een vakantiehuis aan zee in Nederland over de gehele kustlijn van noord naar zuid. Uniek op een vakantiepark, luxe villa’s, knusse chalets en romantische B&B’s. Voor een strandvakantie hoef je tegenwoordig niet meer naar het buitenland.

En wil je toch liever naar het zuiden rijden dan heeft Villapparte ook luxe vakantiehuizen aan zee in Spanje en Frankrijk.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en vind snel het perfecte vakantiehuis voor je volgende vakantie.

meer lezen

Aantal accommodaties:

86

Land
Land
meer opties
Provincie
Personen
Personen
meer opties
Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties

Sainte Maxime,

frankrijk

Nieuwvliet-Bad,

nederland

Nieuwvliet-Bad,

nederland

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

320