Home » Accommodaties » Villa De Bonte Specht
Callantsoog,
 nederland

Villa De Bonte Specht

Villa De Bonte Specht is een luxe en bijzondere villa voor 6 personen met een geweldig uitzicht, rustig gelegen en op loopafstand van het strand in Callantsoog. Dit prachtige vakantiehuis heeft grote raampartijen waardoor je een fantastisch en weids uitzicht hebt op de omliggende natuur.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • Dichtbij strand
  • Huisdieren niet toegestaan

Wat een uitzicht…

Villa De Bonte Specht licht in het gezellige Callantsoog wat met name geliefd is vanwege het mooie brede zandstand.

Tijdens je vakantie in dit heerlijke dorp kun je genieten van de zee en het strand. Of je gaat brengt je dag al zonnend door of je maakt een romantische wandeling.

Tussendoor geniet je van een smakelijke lunch bij de vele strandtenten die er zijn. Een aantal strandpaviljoens zijn zelfs het hele jaar open, zodat je hier ook in de herfst of winter heerlijk kan vertoeven met een warme chocomel, gluhwein of een kop thee.

Ben je tijdens je verblijf in Villa De Bonte Specht meer voor een actievere dagindeling dan zijn er prachtige wandel- of fietstochten te maken door het bijzondere landschap. Vergeet niet de bloembollenvelden in het voorseizoen.

En voor het cultuur snuiven mag een bezoek aan Alkmaar niet ontbreken. Ga genieten op het historische marktplein met een plankje Hollandse kaas en een goed glas bier.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk