Tiny houses

Het overnachten in een tiny house is helemaal hip en trendy. Vakantie vieren in een tiny house is steeds populairder geworden. Veel van ons willen ervaren hoe het is om kleiner te leven met minder spullen. En 1 ding is zeker: slapen in een romantisch vakantiehuisje geeft veel rust en gezelligheid. En je komt niets tekort in Tiny House. Veel Tiny Houses zijn zeer stijlvol ingericht en zijn vaak voorzien van een luxe keuken en badkamer. Over de beperkte indeling van een Tiny House is dan ook goed nagedacht. Daarom is de Tiny House zo populair en een ideale plek om vakantie te vieren; wat dacht je van een romantische overnachting met je lief of een weekendje weg met de kinderen?

Waarom een Tiny House huren?

Een overnachting in een Tiny House moet echt op je bucketlist staan. Aangezien Tiny Houses vaak midden in de natuur staan is het de perfecte locatie om te ontspannen en je dagelijkse sleur te doorbreken. Het zijn gewoon unieke overnachtingen in een Tiny House. Er zijn momenteel zoveel verschillende Tiny Houses te huur, zowel in Nederland, België en in de rest van Europa. Stap uit je comfort zone en boek een Tiny House. Je zult verstelt staan van je gevoel om minimalistisch te leven.

Tiny house inrichting

Het idee achter ieder Tiny House is hetzelfde, een kleine ruimte met minder bewegingsruimte máár met alle mogelijke faciliteiten in een. Qua inrichting en sfeer zijn er heel veel verschillende Tiny Houses. Vaak vind je een woonkamer met zithoek, een ruimte om te slapen, een keukentje of kitchenette en een badkamer. De meeste Tiny Houses zijn voor twee personen maar er zijn ook Tiny Houses voor 4 personen met een slaapbank in de woonkamer. Ook zijn de meeste Tiny Houses duurzaam gemaakt met duurzame (houten) materialen en zonnepanelen.

meer lezen

Aantal accommodaties:

31

Land
Land
meer opties
Provincie
Personen
Personen
meer opties
Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties

Twijzelerheide,

nederland

Heemserveen,

nederland

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

319