Home » Accommodaties » Strandhuisje Park Hoogduin
Cadzand,
 nederland

Strandhuisje Park Hoogduin

Strandhuisje Park Hoogduin is een design strandhuis voor 6 personen in Cadzand aan de Zeeuwse kust. De sfeervolle strandhuisjes zijn onderdeel van Molecaten Park Hoogduin wat meteen aan de andere kant van de duinen ligt. Tijdens je verblijf heb je een fenomenaal uitzicht op het strand, de zee en de fantastische luchten.

  • 6 personen
  • 1 slaap/leefruimte en 2 slaapruimtes op vide
  • 1 badkamer
  • Op het strand
  • Honden toegestaan

Waarom naar het buitenland?….

Strandhuisje Park Hoogduin ligt in het culturele Zeeuws-Vlaanderen waar je nog veel cultuur en traditie vindt in de vele oude en karakteristieke dorpjes.

Naast een hoop Bourgondische gezelligheid kom je hier uiteraard voor het zee- en strandplezier. Er zijn zoveel leuke strandpaviljoens te vinden en wat dacht je van vliegeren op het strand, rennen over het duin of een verfrissende duik nemen in zee?

Dat is vakantie in Zeeuws-Vlaanderen waar in de maanden juli en augustus er in verschillende badplaatsen avondmarkten en braderieën gehouden worden.

Strandhuisje Park Hoogduin ligt ook niet ver van de Belgische grens. Super leuk om een uitstapje te maken naar verschillende, gezellige Belgische steden. Denk eens aan Brugge of Gent maar ook het mondaine Knokke moet je gezien hebben.

Waarom zou je naar het buitenland op vakantie gaan als Nederland alles heeft?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk