Home » Accommodaties » Gîte Le Theureau
Millay,
 frankrijk

Gîte Le Theureau

Gîte Le Theureau is een luxe gîte voor 6 personen met een groot en luxe zwembad. Dit heerlijke vakantiehuis (met 150 m² woonoppervlak) is gelegen op het platteland van de zuidelijke Morvan in Frankrijk. Speciaal voor liefhebbers van rust, ruimte & Franse landschappen.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Zwembad & veranda (40 m²)
  • Fantastisch uitzicht over de Franse heuvels

In een authentieke omgeving...

Gîte Le Theureau ligt in het zuiden van de Morvan op een heuvel met werkelijk een fenomenaal uitzicht. Voor de liefhebbers van rust is dit een geweldige plek om vakantie te vieren. Het ligt aan het einde van een doodlopende weggetje met uitzicht over de prachtige heuvels. En wat dacht je van de vele fiets- en wandelroutes die de omgeving rijk is?

Op 10 minuten rijden van Gîte Le Theureau vind je Luzy, een gezellig stadje in het zuiden van het Regionaal Natuurpark van Le Morvan, aan de oevers van de Alène.

Op 30 minuten rijden vind je Autun, een stad van Kunst en Geschiedenis, die tegen de uitlopers van de Morvan aan ligt. Autun is een pittoreske stad met stadsmuren waar een schitterende kathedraal bovenuit steekt. Hier kun je heerlijk rondstruinen in de hooggelegen wijken met nauwe straatjes en vakwerkhuizen.

En houd je van brocante & antiek dan mag een bezoek aan Maison Bariolée in Etang sur Arroux niet ontbreken. Dit is prima te combineren met een bezoek aan Emmaüs, een hele grote kringloop in hetzelfde dorp.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk