Home » Accommodaties » Maison de Maître Des-Sens
Nyons,
 frankrijk

Maison de Maître Des-Sens

Maison de Maître Des-Sens in Nyons (Drôme-Provence) beschikt over 3 appartementen en een  gastenkamer voor max. 2 personen in een prachtig en karakteristiek herenhuis, met stadstuin en zwembad. De prachtige gerenoveerde vakantie appartementen en de gastenkamer zijn gelegen aan de oever van de rivier de l’Eygues, welke onder de monumentale brug Le Pont Roman stroomt.

  • Ieder appartement heeft z’n eigen thema: “Loft” met industriële look, “Âme d’Antan” met de grandeur van weleer en “Art-Deco”.
  • Op loopafstand van winkeltjes, restaurants en terrassen
  • Uitzicht op de bergen
  • Privé terras
  • Huisdieren niet toegestaan

Genieten in een prachtige omgeving…..…..

In Maison de Maître Des-Sens heeft ieder appartement een eigen identiteit gekregen, welke past in de sfeer van het huis en ook past bij de verdieping waarop ze zich bevinden.

Het historische trappenhuis, verdeeld over 3 etages, biedt aan ieder vakantie appartement zijn eigen hoofdingang.

Maison de Maître Des-Sens is gelegen in één van de oudste gedeelten van het historische centrum van Nyons. In dit herenhuis kun je ontspannen op het privé-terrasje bij het appartement of op één van de plekjes in onze stadstuin.

Hier geniet je van dit heerlijke klimaat op een fantastische locatie in de Drôme.

Je verblijft op korte afstand van de historische romaanse brug, le Pont Roman, van de winkels, de restaurants en de vele typische lokale en historische bezienswaardigheden.

Absoluut een aanrader!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland