Over

Villapparte

Vind jij het ook altijd een uitdaging om een unieke vakantie accommodatie te vinden zonder van de ene naar de andere website te switchen? Een unieke vakantie accommodatie die voldoet aan (bijna) al je wensen. Een plek voor een romantisch weekendje weg, een plek voor een heerlijke vakantie met je hele familie of die ene speciale plek voor een gezellig vrienden- of vriendinnenweekend.

Wij dachten: "dit kan anders..."

LEES VERDER

Met de nodige hulp van een IT & SEO specialist heb ik van Villapparte een overzichtelijke en snelle website gemaakt waarop zoveel mogelijk unieke, luxe en fijne vakantieaccommodaties in Europa op verzameld zijn van meerdere aanbieders en particuliere eigenaren. Van een prachtig vakantiehuis, een heerlijke Bed & Breakfast, een comfortabel appartement tot een luxe villa met zwembad. 

Je vindt de unieke overnachtingen in allerlei prijs klassen. Voor eventuele boekingen en meer informatie word je direct door gelinkt naar de website van de eigenaar en / of verhuurder.

De unieke accommodaties waarbij je direct bij de eigenaar reserveert vind je onder Villapparte Select; dit zijn de vakantieaccommodaties waar ik zelf persoonlijk contact mee heb en waar ik super trots op ben.

Mijn zoektocht naar unieke vakantieaccommodaties is nog lang niet klaar, ik zoek nog steeds door en houd je op de hoogte van al het nieuws op Villapparte.

Ik hoop dat ik jouw zoektocht naar de meest unieke, luxe en fijne vakantieaccommodaties in Europa makkelijker voor je gemaakt heb en dat jij vervolgens onvergetelijke herinneringen gaat maken met je geliefde, familie of vrienden. Dan is mijn missie geslaagd ♥

Met warme groet,

Fanny

OPRICHTER & EIGENARESSE

Onze missie

Een unieke overnachting is o.a.:

nieuw

bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk

Villapparte Select

Naast het grote, unieke aanbod in Europa, is er ook een selectie met unieke vakantieaccommodaties waarbij je direct bij de eigenaren reserveert. Dit zijn de Villapparte Select accommodaties, welke op basis van uitstraling, ligging en presentatie zijn geselecteerd. Allemaal unieke accommodaties waar je geen moment spijt van zult krijgen.

Nieuwsbrief ontvangen?

Laat jouw gegevens achter en onze eerstvolgende nieuwsbrief zal ook in jouw mailbox verschijnen.