Eliza was Here

Vakantiehuisjes van Eliza was Here

De vakantie accommodaties van Eliza was Here zijn met zorg en nauwkeurigheid geselecteerd. De Idyllische, romantische en vaak luxe vakantiehuizen zijn kleinschalig en gelegen op de mooiste locaties in Spanje, Griekenland, Portugal, Frankrijk, Italië, Malta of Cyprus. Geen massatoerisme, alleen een aantal andere gasten die net als jij genieten van de rust. Alle geselecteerde vakantie accommodaties van Eliza was Here hebben veel privacy en zijn allemaal sfeervol, authentiek, luxe of comfortabel ingericht.

Een vakantiehuis huren bij Eliza was Here is vaak met vliegticket én autohuur inbegrepen. Hoef je je daar niet meer druk om te maken. Je kunt zelfs je favoriete vliegveld selecteren, hoe mooi is dat?

Daarnaast biedt Eliza was Here een aantal garanties aan bij het boeken van een unieke vakantie;

  • Ze zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden waardoor zij kunnen garanderen dat jij je vooruitbetaalde reisgeld niet kwijt bent, zelfs wanneer zij de vakantie niet meer kunnen leveren.
  • Als je een vakantie inclusief vlucht bij Eliza was Here boekt, wordt je reis automatisch gedekt door de repatriëring garantie.
  • Met de premium omruilgarantie kan je jouw vakantie tot 2 weken voor vertrek gratis omboeken (zie voorwaarden)
  • Geld terug in het geval van een negatief reisadvies door COVID-19

Eliza was Here is al 20 jaar specialist in de kleinschalige vakanties en gelooft er nog steeds in dat een ervaring mooier wordt wanneer je wegblijft van het massatoerisme. “Het aanbieden van unieke, kleinschalige vakantieadresjes is nog steeds onze focus.”

meer lezen
Land
Land
meer opties
Provincie
Personen
Personen
meer opties
Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

322