Home » Accommodaties » Het Wylde Pad
Twijzelerheide,
 nederland

Het Wylde Pad

Het Wylde Pad is een kleinschalig vakantiepark met verschillende hippe huisjes, appartementen, B&B kamers en yurts voor 1 tot 8 personen in Friesland. Alle accommodaties zijn grondig aangepakt en omgetoverd tot sfeervolle en romantische vakantie bestemmingen. Zoals ze zelf zeggen: “Luxe en comfort in een hippe jas”.

  • Van 1 tot 8 personen
  • Vakantiehuisjes, appartementen, B&B kamers & yurts
  • De perfecte plek om te onthaasten en te ontmoeten
  • Vakantiehuisjes met hottub
  • Speeltuin, bar & kampvuur
  • Huisdieren toegestaan

Bouw je droom…

Dat is wat de eigenaren Rachel, Willem & Martijn ook dachten. Zij waren op zoek naar een vakantiehuisje maar kwamen thuis met een vakantiepark. Het hele proces van aankoop tot realisatie van het luxe en sfeervolle vakantiepark Het Wylde Pad is gevolgd in de documentaire: “Bouw je droom: Het Wylde Pad“.

Met de nodige strubbelingen is dit unieke avontuur geëindigd in een droompark. Zij zeggen dan ook met trots: “Hier slaap jij net zo goed als thuis, of zelfs beter”. Het Wylde Pad is momenteel een bijzondere locatie voor groot en klein.

Naast de sfeervolle vakantieaccommodaties is er een gezellige bar, een speeltuin & natuurven op het domein. Je kunt zelfs picknicken op het vlot in de Pingo, zoals het ven genoemd wordt.

Een verblijf op Het Wylde Pad gaat je vast en zeker bevallen door de rust, ruimte & gezelligheid. Mocht je toch de omgeving willen bezoeken dan zit je op korte afstand van Dokkum, Leeuwarden en Drachten. Alle drie de moeite waard om te bezoeken.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk