Home » Accommodaties » Nature Lodge met Hottub
Wilsum,
 duitsland

Nature Lodge met Hottub

Nature Lodge met Hottub is een luxe en duurzame lodge voor 4 personen. Dit unieke vakantiehuis is sfeervol ingericht in een Scandinavische stijl‭, ‬waar het buitengevoel naar binnen wordt gehaald‭.‬‭ ‬De Nature Lodge ligt op The Valley, een nieuw kleinschalig vakantiepark met exclusieve vakantiewoningen én een prachtig uitzicht over het glooiende landschap van Grafschaft Bentheim in Duitsland.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Houtgestookte hottub
  • Huisdieren toegestaan

Luxe en duurzaam…

De Nature Lodge met Hottub heeft een overdekte veranda waarbij de binnen- en buitenruimte natuurlijk in elkaar overlopen.

Met het gebruik van natuurlijke materialen is er rekening gehouden met de duurzaamheid van dit unieke vakantiehuis. Zo zijn de lodges voorzien van een warmtepomp, zijn ze volledig elektrisch en goed geïsoleerd.

De Nature Lodge met Hottub staat op The Valley, een kleinschalig vakantiepark met exclusieve vakantiewoningen. The Valley is een uitbreiding van Park Wilsumer Berge wat ligt tussen Emmen en Enschede in Duitsland.

Naast de Nature Lodge met Hottub zijn er nog 2 types van dit unieke vakantiehuis, de “gewone” Nature Lodge of de Nature Lodge met Panorama Sauna.

Als gast op The Valley mag je gebruik maken van alle faciliteiten op Park Wilsumer Berge, zoals zwemmen in de recreatieplas met groot zandstrand, deelnemen aan de activiteiten met de uitgebreide sport- en spelmogelijkheden of het genieten van een hapje en een drankje op het sfeervolle terras of in het restaurant.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk