Home » Accommodaties » Nature Lodge met Panorama Sauna
Wilsum,
 duitsland

Nature Lodge met Panorama Sauna

Nature Lodge met Panorama Sauna is een luxe en sfeervolle lodge voor 6 personen. Dit unieke vakantiehuis is sfeervol ingericht in een Scandinavische stijl‭ en ligt op een nieuw en kleinschalig vakantiepark in Duitsland; The Valley. De lodge heeft ook een overdekte veranda, waar je heerlijk kan genieten van de prachtige natuur en ondergaande zon.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Panorama Sauna
  • Huisdieren toegestaan

Luxe genieten in de natuur…

De Nature Lodge met Panorma Sauna is de plek om tot rust te komen in een landelijke omgeving‭. Dit luxe vakantiehuis geeft je rust en prikkelt tegelijkertijd ook je zintuigen‭. ‬

Met het gebruik van natuurlijke materialen is er rekening gehouden met de duurzaamheid van dit unieke vakantiehuis. Zo zijn de lodges voorzien van een warmtepomp, zijn ze volledig elektrisch en goed geïsoleerd.

De Nature Lodge met Panorama Sauna staat op The Valley, een kleinschalig vakantiepark met exclusieve vakantiewoningen. The Valley is een uitbreiding van Park Wilsumer Berge wat ligt tussen Emmen en Enschede in Duitsland.

Naast de Nature Lodge met Panorama Sauna zijn er nog 2 types van dit unieke vakantiehuis, de “gewone” Nature Lodge en de Nature Lodge met Hottub.

Als gast op The Valley mag je gebruik maken van alle faciliteiten op Park Wilsumer Berge, zoals zwemmen in de recreatieplas met groot zandstrand, deelnemen aan de activiteiten met de uitgebreide sport- en spelmogelijkheden of het genieten van een hapje en een drankje op het sfeervolle terras of in het restaurant.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk