Home » Accommodaties » Vakantiehuis Ziltvloed
Waterlandkerkje,
 nederland

Vakantiehuis Ziltvloed

Vakantiehuis Ziltvloed is een luxe vakantiehuis voor 2-6 personen in cottage sfeer. Dit unieke vakantiehuis ligt in Zeeuws Vlaanderen op 15 km van de kust gelegen. Licht en ruim, met een mix van brocante vondsten en eigentijds. Vooral persoonlijk, karakteristiek, sfeervol en zeer kindvriendelijk. Het gevoel er even helemaal tussen uit te zijn.

  • 2-6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Aparte studio voor 2 personen met badkamer extra te huur
  • 15 km van zee
  • Huisdieren in overleg

Vlakbij de Zeeuwse stranden…..

Vakantiehuis Ziltvloed kijkt uit op het oude dorpspleintje van Waterlandkerkje, middenin de weidse polder van Zeeuws-Vlaanderen. Vlakbij vind je mooie Zeeuwse stranden op 15 km afstand.

Ontdek het bourgondische Zeeuws-Vlaanderen met leuke stadjes en veel historie, vanuit een rustige thuisbasis met veel ruimte en privacy. Heerlijk met z’n tweetjes, of neem de hele familie mee.

“Onder de Pannen” is de slaapzolder in het bijgebouw van Vakantiehuis Ziltvloed met een privé badkamer. Een sfeervolle slaapkamer in wit-en grijstinten van 30m2, wie wil dat nu niet?

“Onder de Pannen” biedt volop rust en privacy (eigen slaapetage) en heerlijke Eastborn boxsprings. Ideaal voor een drie generatie vakantie, verblijf met vrienden of als je logés wilt ontvangen.

De eigenaren van Cocoonhuisjes verhuren ook Vakantiehuis de Bosbries in Drenthe, Vakantiehuis Buitenlust in Limburg en Vakantiehuis Randmaere in Flevoland.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk