Home » Accommodaties » Vakantiehuis Buitenlust
Kerkrade,
 nederland

Vakantiehuis Buitenlust

Vakantiehuis Buitenlust is een luxe en monumentaal vakantiehuis voor 6 personen en ligt in hartje Zuid Limburg. Dit sfeervolle vakantiehuis voelt als een warm vakantie “thuis” voor een heerlijke vakantie met de kinderen of een romantisch weekendje weg. Lekker relaxen en eten in de tuin of gezellig binnen bij de houtkachel.

  • 6 volwassenen en eventueel 2 kinderen
  • 3 slaapkamers
  • Luxe badkamer met stortdouche
  • Luxe keuken met Bosch combi-oven, vaatwasser en grote koelkast
  • Speciaal voor kinderen: trampoline, schommel, hutkoffer volop speelgoed, speelkelder met tafelvoetbal, waterplay, skelter, Netflix, Videoland, Amazon Prime, spelletjes en boeken
  • Huisdieren in overleg

Ver weg en toch dicht bij…..

Vakantiehuis Buitenlust is een ideaal thuis om Zuid-Limburg te ontdekken. Het heuvellandschap, het bourgondische leven, kastelen en zelfs wijngaarden; in Zuid Limburg krijg je het gevoel in Frankrijk te zijn beland.

Liefhebbers van wandelen, fietsen, natuur, cultuur, historie, brocante en ‘la bonne vie’ vinden hier alles wat ze zoeken. Lekker dichtbij, in eigen land.

Vakantiehuis Buitenlust is een bijzonder vakantiehuis: het is een 100-jaar oud Rijksmonument, gebouwd in Jugendstil. Karakter en leefbaarheid gaan hand in hand. Mét chique badkamer en gloednieuwe keuken en héél veel te spelen voor kinderen.

Naast dat Zuid-Limburg een prachtige omgeving is om te fietsen en te wandelen mag een wandeling door de wijngaarden en Wijnproeverij St. Martinus niet ontbreken. Ook een bezoek aan de Gulpener bierbrouwerij of Kasteeltuin Slot Schaesberg in Kerkrade is zeker de moeite waard.

De eigenaren van Cocoonhuisjes verhuren ook Vakantiehuis Randmaere in Flevoland, Vakantiehuis de Bosbries in Drenthe en Vakantiehuis Ziltvloed in Zeeland.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk